Pályázati felhívás

2020-03-30 14:42:18
Kedves Gyerekek!Az elmúlt hetekben mindegyikünket új helyzet elé állított az élet. Tanáraitok, szüleitek is új feladatokkal küzdenek meg annak érdekében, hogy ti képesek legyetek ezek között a megváltozott körülmények között teljesíteni tanulmányi kötelezettségeteket. Ahogy tapasztaltátok iskolai életünk nem állt meg, csak nem intézményeinkben, hanem az otthonotokban zajlik.

Gondolom számotokra nem meglepő, hogy én nagyon kíváncsi vagyok miképp is történik „iskolánk falain kívülre helyezett” együttműködésünk. Ezért fotó- és videópályázatra hívlak most titeket.

Kérlek, készítsetek magatokról szelfit, vagy kérjétek meg a környezetetekben lévőket, hogy fotózzanak, videózzanak le bennetek tanulás közben! Kíváncsi lennék, miképp alakulnak elsőseinknél azok a „nagybetűk”, hogyan íródnak a fogalmazás, vagy éppen a matek házi feladatok, készülnek-e technikából, rajzból elvárt alkotások, vagy éppen hogyan teljesül az a bizonyos „erőnléti edzés”, daltanulás, kísérlet-megvalósítás (pl.: konyhai titkosírás).

2020.04.05-ig küldjétek el a témához kötődő fotóitok, vagy videóitok a kecskes.sulifcsatar@gmail.com címre!

Ákos tanár bácsi a hozzá kerülő tartalmakból készít a Youtube csatornánkra, honlapunkra egy montázst, amelyben remélem, minél többötöket viszontláthatunk!

A legjobbakat természetesen a virtuális élményen túl díjazni is fogjuk.

Segítsetek belépnünk jelenlegi tantermeitekbe! Hadd lássuk viszont mindannyian egymást!

Fotóra, videóra. megosztásra fel!

Vera néni