A Szülői Szervezet farsangi beszámolója

2024-02-18 22:43:48A Szülői Szervezet farsangi beszámolója

A szülőtársak nevében is mondhatom, hogy a farsangot nem csak gyerekeink, hanem mi magunk is nagyon vártuk. Idén is, az elmúlt évek tapasztalatai alapján szerveztük meg a télbucsúztatót. Találóbbnál találóbb, otthon készített jelmezeket láthattunk felvonulni az alsós gyerekek körében, és ötletesebbnél ötletesebb produkciókat adtak elő a felsősök. Nagyon jó látni, hogy az osztályfőnökök is aktív részesei az előadásoknak. Gratulálunk a nyerteseknek!

A jelmezes felvonulás után megnyitott a büfé és megindult a sütivásár is. Rengeteg üdítő és harapnivaló érkezett a szülőktől, nagyszülőkől, így a gyerekek és hozzátartozóik bőségesen válogathattak a finomságokból.

A farsang elengedhetetlen kelléke a fánk sem hiányzott, sőt fánkevő versenyben is megmérethették magukat a gyerekek.

Majd elérkezett a nap “fénypontja” a tombolahúzás. Sorra jelentek meg új arcok a nyertesek között, bízom benne, hogy mindenki elégedett volt a nyereményével.

Folytatódhatott a tánc és a szórakozás. Sajnos hamar a nap végéhez értünk, így nem maradt más mint a gyors rendrakás, takarítás. Köszönjük mindenkinek a részvételét és segítségét.

Találkozunk jövőre ugyanitt, ugyanígy 😊!

Czlennerné Binder Nikoletta
Szülői Szervezet Elnöke
Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola