Jutalomnap 2023. november 15.

2023-11-17 08:21:12
JÓ kis csapat ez!

Akik figyelemmel kísérik iskolánk rendezvényeit, azok új színfoltként értesülhettek a tavalyi évben a tanulásmentes jutalomnapjainkról. Igen, Felsőcsatáron értékeljük azt, ha valaki jó hírét viszi iskolánknak, aki közösségi helytállásával, segítőkészségével, tenni vágyásával, viselkedésével jó példa Mindenki számára. Ahogy a múlt tanévben, úgy idén is elhatároztuk, hogy jutalommal szeretnénk értékelni azt, ha valaki a szó legnemesebb értelmében JÓ.

A 2023/2024-es tanév első jutalomnapján – a betegségek dacára is – szép számmal gyűltek össze a kultúrházban a „jó diákok”, akik alig egy héttel a jeles esemény napja, november 15-e előtt vehették át a meghívójukat egy felhőtlen délelőttre, ahol a szórakozásé a fő szerep. Nem akármilyen csapatot alkottak ők. igazi JÓ kis csapat jött össze és palacsintázott, társasjátékokkal mulatta az időt, ügyességi versengésben részesülhetett. Mindent elárult az arcokra kiülő önfeledt gyermekmosoly. A résztvevők elejtett mondataiból szemezgetve elhangzott: „Milyen más, hogy a tanárnénikkel nem tanulunk, hanem játszunk!”, „Azt se mondhatja el mindenki, hogy neki a tanárai palacsintát sütöttek!”, „Azért az nem semmi, hogy a többiek tanulnak, mi meg szórakozunk!”…

Innen is üzenjük Mindenkinek, hogy JÓ csapathoz tartozni jó dolog, és Mindenki jó eséllyel indul jutalomnapon való részvételért, aki tettei és viselkedése okán jó példával szolgál!

Huszárné Szabó Tímea    
osztályfőnöki munkaközösség vezetője