Családi nap

2023-06-09 22:06:26


Ismét jól sikerült intézményünkben a gyerekek, pedagógusok és szülők által közösen szervezett Családi nap, mely során egy kicsit a megszokottól eltérően népesült be iskolánk udvara.

A reggeli érkezés után diákjaink művészeti bemutatójára került sor, melyben tanulóinknak lehetőségük volt némileg kötetlen formában előtárni szüleik, hozzátartozóik, valamint társaik számára mindazt, amit tanórán kívüli tevékenységeik, valamint tehetségük kibontakozásnak színterein kifejezetten sikeresen tettek ebben az évben. Így nem csupán horvát és német nemzetiségi táncok, dalok, vagy éppen szavalatok hangzottak el, hanem sor került furulya, és énekkari, valamint színjátszóköri bemutatókra egyaránt.


Ezt követően némileg sportossá vált a program, hiszen rövid bemelegítést követve különböző helyszíneken lévő akadályversenyben próbálhatták ki magukat a gyerekek. Az érdekes, és rendhagyóan izgalmas feladatok mellett kézműveskedésre is volt alkalom.  


A délelőtt során a tízórait, és felfrissülést biztosító büfében, valamint az ebédkészítésnél a szülőké volt a főszerep, akik lelkesen vettek részt a közös sportvetélkedőkön is.
Szeretném megköszönni mind az ő, mind a pedagógusok, és diáksegítők hatékony együttműködését, valamint a vaskeresztesi MAM cumigyár anyagi támogatását, amelyek mindegyikére szükség volt a kegyes időjárási viszonyok mellett a sikeresen, és a szó legszorosabb értelmében megvalósított együtt töltött napunk lebonyolításához.

Szegleti Veronika
intézményvezető