Felhívás

2022-10-30 19:05:02 
 
 

Felhívás

A felsőcsatári iskola 2023-ban immáron 110 éve fogja szolgálni az általános iskolás korú gyermekek oktatását, nevelését.

Ebből az alkalomból jubileumi évkönyv kiadását, illetve egy iskolatörténeti kiállítást őrző, valamint a horvát és a német nemzetiségi nyelv hagyományainak ápolását elősegítő szaktanterem kialakítását szeretnénk megvalósítani.

Kérem, amennyiben az iskola történetéhez, a horvát és német nemzetiségi nyelv tradícióihoz kötődő tárgyi, vagy gondolati emléke (pl.: történetek, fotók, ellenőrzők stb…) van, és azt szívesen bocsátaná rendelkezésünkre, nevével és évszámmal ellátva ossza meg velünk írásban a 110jubileum@gmail.com címen, vagy juttassa el az intézménybe Sallérné Polyák Anna tanárnőhöz.

Az eljuttatott dokumentumok átvételéről jegyzék készül, mely elősegíti azok visszajuttatását, illetve beazonosíthatóságát.

Amennyiben lehetősége van a kiadványt, és a tanterem állandó kiállítását anyagilag is támogatni, kérem tegye meg azt a következő folyószámlára való utalás, befizetés segítségével. Kérem, a közleménybe írja be a „110jubileum”-ot a támogatás egyértelmű elkülöníthetősége miatt.

Számlatulajdonos: Felsőcsatár Horvát Nemzetiségi Önkormányzat
Számlaszám: 11747006-15761024

Felsőcsatár, 2022. október 17.

Szegleti Veronika sk.
intézményvezető