Tájékoztatás

2021-03-05 13:28:50
Tisztelt Szülők!

A járványügyi helyzet súlyosbodása miatt 2021. március 8-tól (hétfő) 2021. április 7-ig (szerda) digitális munkarendben kell, hogy megszervezzük az iskolai oktatást. Így a jelenléti oktatás ez időtartamra felfüggesztésre kerül. A diákok tanszereiket ma hazavihetik. Ha valaki nem tud ma mindent elvinni például betegsége, vagy járványügyi korlátozása miatt, akkor március 8-9-én (hétfőn, kedden) be tud jönni az iskolába. Kérem, hogy akinek a digitális oktatáshoz szüksége van informatikai eszközre (asztali számítógépet, monitort, billentyűzetet és egeret tudunk adni korlátozott mennyiségben), jelezze a Kréta rendszerben kiküldött kérdőívben. Az igényelt informatikai eszközök átvételére 2021. március 8-9-én (hétfő, kedd) biztosítunk lehetőséget.

Digitális óráinkat a tanórák rendjében szervezik a pedagógusok. Kérem, hogy az ő iránymutatásaiknak megfelelően vegyenek részt gyermekeik az oktatásban. Szeretném felhívni figyelmüket arra, hogy amennyiben diákunk előre nem jelzett körülmény miatt nem jelenik meg az online tanórán, abban az esetben hiányzását dokumentáljuk.

Ezúton tájékoztatom arról is, hogy a 17/2021. (III.5.) EMMI határozat szerint az iskolákban az elkövetkezendő időszakra felügyelet nem szervezhető.

Felsőcsatár, 2021. 03. 05.

    Jó egészséget kívánok, és tisztelettel köszönöm együttműködésüket!

Szegleti Veronika intézményvezető