Segítség kérése

2020-11-03 07:57:38 
 

Tisztelt Szülők!


 
 

Mint arról már a korábbiakban tájékoztattam Önöket, iskolánk a helyi önkormányzattal közösen sikeresen pályázott a Magyar Kézilabda Szövetség Tornaterem felújítási programjának részeként aszfaltos tornapályánk rekortán borítással ellátott újjáépítésére.

A beruházás megkezdésére előreláthatólag december hónapban kerül majd sor. A munkálatok elindulása előtt azonban szükségessé vált a pálya körüli kerítés elbontása, megszüntetése, mivel egy az új jogszabályoknak megfelelő, és a gyermekek balesetvédelmét kifejezetten szolgáló labdafogó háló felállítására is sor kerül. Sajnos ezt a pályázati költségek nem fedezik, de a munkálatokat mégis el kellene mielőbb végezni.

Tisztelettel kérem, ehhez a bontási munkálathoz olyan szülők, elsősorban apukák segítségét, akik tapasztalattal rendelkeznek az ilyen jellegű tevékenységekben, és esetleg a bontáshoz szükséges eszközzel (vágógép, flex stb…) is rendelkeznek, valamint szívesen hozzájárulnának a megvalósítási folyamathoz tevékenységükkel.

Visszajelzésüket mielőbb, de legkésőbb 2020. 11. 05-ig várom Kratochvill Attila tanárúrnál a 06-30-755-48-10-es telefonszámon.

Együttműködő segítségüket megköszönve tisztelettel:

Szegleti Veronika
intézményvezető