Tájékoztatás

2020-05-21 14:21:37


Tisztelt Szülők!Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár 2020. május 20-i sajtóközleménye alapján a 2019-20-es tanév befejezéséig továbbra is fennáll a digitális munkarend szerinti oktatás.

Ez azt jelenti, hogy június 15-ig gyermekeik továbbra is ebben a formában fogják tudni teljesíteni tanulmányi kötelezettségüket.

Emellett azonban most már minden intézménynek lehetősége van szülői kérésre, munkáltatói igazolás kérelme nélkül, természetesen a járványügyi helyzetnek megfelelő szabályok, és korlátozások, egészségvédelmi előírások betartásával, és betartatásával június 26-ig 10 fős csoportokban felügyeletet, azt követően pedig napközis táborokat szervezni.

A Kréta felületen a mai nap során eljuttatok Önökhöz egy előzetes igényfelmérési kérdőívet, amelyben kérem a mielőbbi gyermeklétszámok összesítésének érdekében a megadott határidőig jelezzék, hogy igényelnék-e a szolgáltatást.

A tanév végéig a pedagógusoknak lehetőségük lesz a diákoknak egyéni konzultációt, felzárkóztatást - a tanévzáráshoz szükséges találkozókat - szervezni, ez ügyben keresni fogják Önöket, és a gyerekeket.

A tanévzáró ünnepély formájáról, és a ballagási lehetőség megvalósításának módjáról a későbbiekben fogok tudni tájékoztatást nyújtani.

Egyúttal szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy a tanítási időre megszervezett felügyelettel nem teljesíthető maradéktalanul a távoktatásban meghatározott feladatok összessége.Felsőcsatár, 2020.05.21.

Szegleti Veronika intézményvezető sk.